Me kapele dhe birrë në dorë, si model reklamash, presidenti Meta shfaqet si asnjëherë tjetër


Presidenti i Republikës Ilir Meta duket se ka marrë pushimet e parakohshme dhe është larguar nga presidenca duke “kthyer sytë” nga deti. Në rrjet po qarkullon një foto ku presidenti Meta shihet pranë detit, me një birrë në dorë dhe i buzëqeshur.

Presidenti Meta duket se ka gjetur qetësinë me detin dhe me ecjen. Nga fotoja e publikuar në rrjete sociale, ai duket si një model reklame birre.

Meta "arratiset" nga presidenca! Shfaqet me kapele dhe një