2 tërmete godasin Shqipërinë gjatë natës, ja magnituda dhe epiqendra


Dy tërmete kanë goditur Shqipërinë gjatë natës.

Lëkundja e parë është ndjerë rreth orës 04: 20 dhe kishin magnitudë 4.1 me epiqendër 12 km në veri të Koplikut si dhe thellësi prej 10 km.

Ndërkohë lëkundja e dytë është ndjerë rreth orës 04:40 me një magnitudë më të ulët, 3.4 të shkallës Rihter. Kjo lëkundje është matur 102 km në Perëndim të Prizrenit.