Përjashtimi i Berishës, kryesia e FRPD kërkon referendum: U shkel statuti


Kryesia e FRPD ka dorëzuar sot kërkesë te Sekretari i Përgjithshëm, Gazment Bardhi dhe kreut të Këshillit Kombëtar për thirrjen e një referendumi pas përjashtimit të Sali Berishes nga grupi parlamentar.

Ata thon se anëtarsia duhet të vendosë pasi është shkelur statuti i PD-së.