Rama e zhvendosi në Fier/ Taulant Balla nuk tërhiqet, ja veprimi i tij i fundit


Taulant Balla është përshëndetur me socialistët e Elbasanit, me të cilët ka punuar prej vitesh, por tashmë do t’i duhet të drejtojë ata të Fierit. Në një postim në rrjetet sociale, Balla shihet përballë socialistëve të Elbasanit, të cilët i ka falenderuar për bashkëpunimin.

“Elbasan.Falenderimi për gratë dhe burrat, vajzat dhe gratë me të cilët kemi punuar ngushtësisht dhe natyrshëm do të punohet edhe në vazhdim për fitoren e Partisë Socialiste. ???????? në zgjedhjet e ardhshme vendore dhe ato parlamentare në 2025,”- shkruan Balla.