E rëndë/ Vetëm 30 vjeç, virusi i merr jetën piktorit shqiptar, i ati rrëqeth me fjalët


Piktori Kristi Baba ka ndërruar jetë në moshën 30-vjeçare si pasojë e infektimit nga C OVID19.

Artisti ka marrë pjesë në disa ekspozita kolektive si: në galerinë FAB dhe në Muzeun Historik Kombëtar.

Lajmin e hidhur e ka dhënë i ati, i cili tregon se Kristi vdiq nga k oronavirusi.

MESAZHI I PLOTE:

ME HIDHERIM TE THELLE DHE DHIMBJE TE MADHE JU NJOFTOJME SE DJALI YNE I VETEM KRISTI BABA PIKTOR U NDA NGA JETA NE MOSHEN 30 VJECARE NE LULEN E RINISE DUKE MOS E FITUAR  BETEJEN ME COVIDIN. TI PER NE ISHE JETA DIELLI ISHE AJRI ISHE DRITA E SHTEPISE . TU SHUAN GJITHE ENNDRRAT  E TUA DHE PERKUSHTIMI QE KISHE PER ARTIN DHE PO PREGATITESHE PER EKSPOZITE NE NENTOR  QE QE NUK JA ARRITE. GJITHE ENDRRAT TUA U PRENE NE MES. BIRI YNE PUSHOFSH NE PAQE !  QOFTE I PARAJSES!  DRITE I PASTE SHPIRTI!

CEREMONIA MORTORE DO TE ZHVILLOHET  NESER ME DT. 15.10.2021 NGA ORA 10 DERI 12 NE HOLLIN E  HOTEL INTERNACIONAL