“Kanë zyrë dhe seli” Anila Hoxha ngre alarmin për një grup të rrezikshëm: Zhurmën do ja dëgjoni më vonë


Gazetarja Anila Hoxha ka bërë së fundmi një deklaratë të fortë.

Sipas saj në godinën e Kadastrës së Vlorës ka një grup kriminal të cilin e quan si mirëfilli të organizuar.

“Nëqoftëse ka një grup kriminal mirfilli të organizuar, me zyrë dhe seli mos u lodhni e gjeni në rrugën Transballkanike, në godinen e Kadastrës së Vlorës.

E kam nga përvoja personale këtë konstatim , zhurmën do ja dëgjoni më vonë!”, thekson ajo.