“O të q**sha motrën”, familjes së shqiptarit i futen në shtëpi 2 të rinj të veshur si policë


Një familje shqiptare në Londër është përballur me një situatë krejt të pazakontë së fundmi. Dy të rinj, që pretendonin se ishin policë kanë shkuar në shtëpinë e tyre. Ka dyshime se ata kishin shkuar për të vjedhur. Mirëpo, të rinjtë janë kapur mat dhe shqiptarët i kanë filmuar. Aty dëgjohen edhe ofendimet e shqiptarit, i cili u përball papritur me dy të rinjtë që nuk janë shqiptarë, por të huaj.

Pasi kanë kuptuar që kanë rënë në një “vend të gabuar”, punonjësit e kamufluar të policisë janë larguar me vrap. Ata janë ndjekur deri në një pikë nga e zonja e shtëpisë. Videoja është bërë virale dhe është publikuar nga dhjetra media lokale.