“Boll! Po mbytemi me një pikë ujë”/ Moderatori nxehet keq në studio


Moderatori Eni Shehu ngriti zërin në puntatën e sotme në “Talk Love Story” në Tv Klan, kur Algerti nuk ka dashur që të ndalojë dhe të vijojë diskutimin me opinionistet..
Eni Shehu: Algert të lutem, u mbyll. U mbyll, mori fund. Kemi 10 minuta që po mbytemi me një pikë ujë.

Algerti: Nuk po mbytemi fare, thjesht po kthej përgjigjet e duhura.

Një vajzë kërkon të bëj një pyetje: Të lutem mund të bëj një pyetje.

Eni Shehu përgjigjet me tone të larta: Joo. Të flas Kristi.

Kristi: Besoj që shoqëria mes femër-mashkull, është më komplekse. Kam probleme komunikimi, unë kam tërheqje, ajo nuk ka.