“Dy gjyqtarë ishin në prag arrestimi” Klodian Lala zbulon operacionin sekret të SPAK


Gazetarja Klodiana Lala deklaroi se ka pasur tensione në Elbasan, pasi u dekonspirua një hetim i SPAK për dy gjyqtare.

Ajo thekson se ata ishin në prag arrestimi, por Operacionalja u kthye duarbosh në Tiranë.

“Tension ne Elbasan!

Dy gjyqtarë ishin në prag arrestimi, se K.Gj kishte folur më shumë se ç’duhet në burg. SPAK mprehu shpatën, por se kush e dekonspiroi nje zot e di. Gjyqtaret dikush i informoi dhe ata i futën një dënim ekstrem të pandehurit.

Operacionalja u kthye duarbosh në Tiranë!”-shkruan Lala.