I dërgonte video e foto intime nxënësve të saj të mitur, e pëson rëndë mësuesja e njohur (FOTO)


Një mësuese zëvendësuese në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është arrestuar nga policia pasi akuzohet se i dërgonte foto intime nxënësve të saj.

19-vjeçarja, Emily Jean Durden, akuzohet për tre akuza: shfaqje të materialëve të dëmshme ndaj të miturve dhe u akuza edhe për shfrytëzim seksual të shkallës së dytë ndaj një të mituri. Skandali është mësuar nga një prej prindërve të nxënësve, e cila e ka dërguar rastin në drejtoni. Pas verifikimeve, u vërtetua se mësuesja i kishte dërguar foto dhe video intime disa prej nxënësve, të moshave 13 dhe 14 vjeç.

Nga ana tjetër 19-vjeçarja e ka pranuar që ka dërguar foto e video intime dhe aktualisht po mbahet në ambientet e paraburgimit nën një garanci prej 50 mijë dollarësh. Pritet që mësuesja ta paguajë shumën dhe të lirohet.

foto galeri