Mandi tha se i vodhi lekët, Silva “shpërthen”në lot: Më kërc ënoi


Para pak muajsh, këngëtari i njohur i muzikës tallava Mandi Nishtulla akuzoi Silva Gunbardhin dhe bashkëshortin e saj Dafi Dertin, se kishin marë miliona euro fitime të këngës “Të ka lali shpirt”.

Por si është e vërteta?! Pas muajsh heshtjeje, Silva ka zgjedhur po emisionin #Expuls për të treguar të vërtetën.

Me kontratën me vete, Silva nxorri zbuluar mashtrimin e këngëtarit. Kontrata vërtetonte se Silva merrte nga fitimet e “YouTube” vetëm 10% të fitimeve, Dafi 0% dhe 90% të tyre e merr Alfred Sula, kompozitori i kengës, njëkohesisht kushëri i Mandi Nishutllës.

“Kam besuar tëk ajo këngë kur nuk besonte njeri. Doja qe Mandi të fitonte. Kërkova 3 javë për veshjen e Mandit që ai te dilte siç duhej në klip, siç e meritone. Nuk pres mirënjohje nga Mandi, por më vrau shpifja. Lexoja komente që më thoshin kurvë, qorre, kthej lekët Mandit. Ia kisha detyrim publikut këtë sqarim si dhe nënës time. Ajo jeton vetëm prej virusit Covid-19 dhe lexon çdo koment. Është e sëmurë me zemër”, u shpreh Silva me lot në sy.

Ndër të tjera ajo shtoi se në qoftë se Mandi do vazhdojë të shpifë, këngëtarja do të ndjekë rrugën ligjore.