Nuk përmbahet/ Arjola kryen nevojat personale brenda kutisë


‘Vëllai i madh’ iu ka parashtruar një sfidë të re banorëve të shtëpsië së Big Brother VIP.

Ai i ka detyruar ata të futen në nga një kuti prej kartoni dhe të qëndrojnë aty sa më shumë që të munden.

Personi që do të rezistonte më së shumti brenda kutive, do të merrte si shpërblim një dhuratë nga ‘vëllai i madh’ në mbrëmjen e spektaklit.

Ky person ka qenë aktorja e njohur Arjola Demiri, e cila ka dalë e fundit nga kutia, nga të gjithë banorët e tjerë.

Mirëpo rezistimi i saj për të qëndruar në kuti për një kohë të gjatë, nuk ka qenë fare i lehtë.